21.02.2024 Новини

БПД привлече нов немски инвеститор в проекта си Логистичен парк БПД Плевен

С най–голямо удоволствие, бихме искали да споделим, че БПД привлече нов немски инвеститор в проекта си Логистичен парк БПД Плевен.

Немската компания Кайзер Аутомотив взе решение да си партнира дългосрочно с БПД и да произвежда автомобилни компоненти  (тръбни системи, клапани, резервоари и др.) в локация БПД Плевен.

БПД и Кайзер споделят общи ценности и за двете компании е от изключителна важност да се създават трайни и устойчиви партньорства. Ключовият наемател ще развива своята дейност в Логистичен парк БПД Плевен за първоначален срок от 10 години.

През 2024 г. Кайзер ще започнат да произвеждат автомобилни компоненти на площ от 5 269 в.м., като ще имат възможност за експанзия в рамките на проекта с още около 5 000 кв.м. Сградата е разделена на сектори и включва производствено хале, склад, административен сектор, битов сектор и съоръжения за техническо обслужване.

Това е успех постигнат заедно от инвеститори, държава и местна власт. Радваме се, че Кайзер избраха БПД за партньор и проект Логистичен парк БПД Плевен като предпочитано място за тяхната инвестиция в България. 

Бихме искали да благодарим на всички, които спомогнаха за привличането на Кайзер в България.

Заедно можем! Обединени, постигаме!

Благодарим Ви за доверието, Кайзер и ДОБРЕ ДОШЛИ в новия си дом в БПД Плевен.